uchwyty szafek kuchennych

SKLADOWANIE I PRZECHOWYWANIE

SKŁADOWANIE I PRZECHOWYWANIE Elementy aluminiowe należy przechowywać w pomieszczeniach zamkniętych, suchych i dobrze przewietrzanych, zabezpieczonych od skraplającej się pary wodnej. Podłoga powinna być drewniana, a przynajmniej pod elementy aluminiowe należy podłożyć podkładki drewniane. Oparcie o ścianę murowaną lub betonową jest niepożądane. Przy dłuższym przechowywaniu wskazane jest przetarcie powierzchni tłuszczem nie zawierającym kwasów, jak wazelina (ewent, z dodatkiem nafty), lub olejem motorowym. Blachy należy składać poziomo lub lepi...

Więcej »

Ostateczne oczyszczenie utrwalanej nawierzchni wykonuje sie bezposrednio przed jej skropieniem emulsja

Ostateczne oczyszczenie utrwalanej nawierzchni wykonuje się bezpośrednio przed jej skropieniem emulsją. Przy użyciu emulsji kationowej do utrwalania nawierzchni pożądane jest zwilżenie jej wodą. Natomiast przy użyciu do tego celu emulsji anionowej zwilżanie nawierzchni jest zbyteczne. Nie mniej jednak lekko wilgotna nawierzchnia nie stanowi przeszkody do jej utrwalania przy użyciu emulsji anionowej. Skrapianie utrwalanej nawierzchni emulsją wykonuje się najlepiej za pomocą sprzętu mechanicznego. Przy wykonaniu robót na dużą skalę jest to wa...

Więcej »

Nowoczesna architektura : Wieża w PNC Plaza / Gensler

Gensler PNC Financial Services Group, Inc., obecnie szósty pod względem wielkości bank w Stanach Zjednoczonych, jest liderem w dziedzinie zielonego designu, obecnie posiada ponad 100 zielonych budynków. PNC był wczesnym adapterem zrównoważonego projektowania, otwierając swój pierwszy zielony budynek w 2000 roku. PNC i Gensler niedawno ogłosili plany zaprojektowania i zbudowania najbardziej przyjaznego dla środowiska drapacza chmur w siedzibie głównej PNC w Pittsburghu w Pensylwanii. Więcej informacji i zdjęć po przerwie. Oczekuje się, że do uko...

Więcej »

Powiedzenie "Nie, nie jest miłe" - "Travails of Britains National Institute for Health and Clinical Excellence" ad

Dzięki uprzejmości firmy Spaceworkers Architects: Spaceworkers Lokalizacja: Lordelo, Paredes, Portugalia Dyrektorzy odpowiedzialni: Henrique Marques i Rui Dinis Zespół projektu: Rui Rodrigues, Sergio Rocha, Pedro Silva, Vasco Giesta Dyrektor finansowy: Carla Duarte Inżynieria: Stru Concept Projekt Powierzchnia: 4 000 m. Rok projektu: 2009 Obrazy: Dzięki uprzejmości firmy Spaceworkers + 43 A. Fabryka. Dla miasta. Przestrzeń do robienia rzeczy. byle co! Po prostu rób rzeczy. Komunikować się. Komunikować się ze światem. Wiedzieć . ...

Więcej »
http://www.onkolog-szczecin.pl 751#osuszacze powietrza test , #deska na taras kompozytowa , #montaż geberitu cena , #płyta mdf obi , #słuchawki bluetooth olx , #dywan shaggy castorama , #domus płytki , #koło do taczki leroy , #licznik odwiedzin wordpress , #ryobi wiertarka ,